Video clipovi
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: Video clipovi
Stavio mu do znanja..RS_cabrio piše:

-
- Ljubitelj životinja
[youtube][/youtube]
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
[youtube][/youtube]
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Dal je to "onaj" Djomla..

- milan_gt
zensko vozac
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- Zelj@
- Poruka: 529
- Član foruma od: nedelja, 19. jun 2011. u 20:56h
Kolko ja kapiram gospoja u jeep-u se (Usmeno) dokačila sa motoristom te joj ovaj vrati nogom po vozilu,i šta će sirotica nego gazi govna.Ali ja da sam bio na mjestu motoriste kroz prozor bi je izvuko i svu joj kosu isčupo,debiluša jedna a to ti je copy-paste i kod nas ovamo.Sve izašlo iz Fića,zastava pa direkt uskočilo u jeepove da se kur.....u.Sve bi ja to 

- milan_gt
opusteno ga je mogla ubiti na mestu da se on nasao izmedju dzipa i onog parkiranog..a to se ne radi za par psovki..
-
- Ljubitelj životinja
Svaka čast gospođi na brzini reakcije. Prva je napadnuta.Mogu samo da prepostavim da se motociklista provlačio kako to već rade i sole pamet posle. Bio sam barem 2 x u takvoj situaciji ( da nesto seru kako ne gledam i slicno a provlace se ili preticu sa unutrasnje strane i slicne fore). Ipak kupujem kameru za kola, samo da nadjem neko mesto dobro da ne zauzima mesto.
nego kakav je ovo Fiat?
nego kakav je ovo Fiat?
- milan_gt
i vw takodje.. 

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
nijeDusan64 piše:Dal je to "onaj" Djomla..![]()

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
-
- Ljubitelj životinja
Da nije reklama za novi fijat 500 ? Znam da brazilci imaju varijante vozila, drug mi je dosta ziveo tamo, koje nema u evropi. Npr popularn je model VW koji se zvao Gol. Ja mislio da lupa gluposti svojevremeno: http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Gol
- dule0911
-
Ok, nije ni motorciklista ispao normalan, ali ovakva reakcija od strane vozaca u Fiatu ne da je preterana nego i za corku po mom misljenju. Jedno je unistavanje imovine a drugo nasrtanje sa vozilom od skoro 2 tone na coveka 

Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
Ladno je napao zenu....dakle,sam se deklarisao koliko posten okrsaj zeli, mislio da ce da je prepadne ili sta vec. Dobio je adekvatan odgovor jer borba isto tako ne bi bila fer. Koliko god puta da se desi sranje u saobracaju,matore ljude i zene trpim. Za zene imam posebnu taktiku,koja ih boli jako,a to je da im se rugas za fizicki izgled i lepo im objasnis da razumes njihovu nervozu jer mora da im je tesko kad su tako ruzne. Makar i slagao,pokazem da im je nos veliki ili slicno. Pokusajte, polude totalno
Mozda tu ima i jos jedna faktor, ko poznaje brazil barem delimicno i juznu ameriku,zna kolko je rizicno mesto i koliko se motocikli koriste kod krivicnih dela ili ubistava (pogotovo Venezuela) jer su zgodni za bezanje u guzvama i uvek si maskiran sa kacigom na glavi. (mada iskreno sumnjam da je to u pitanju ovde).

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Najžalije mi je onog mučenika čiji je auto zaustavio ovu glupaču, čoveku ni krivom ni dužnom sjebaše auto na parkingu... 

-
- Ljubitelj životinja
Mačka na 0:51!!!A zabola je i ovog zelenog vagena pored kolko mi se čini.
Poslednja izmena: RS_cabrio, na dan utorak, 27. mar. 2012. u 21:27h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- milan_gt
ovo se u policiji tretira kao prekomerna samoodrbrana..ili tako neki naziv..
sent from white land..
sent from white land..
- dule0911
-
Um, mozda sam ja lud, ali ja ne znam kako nekima ovde zena nije kriva? Ljudi, motorciklista je kre*en sto je zveknuo auto, ali on je udario AUTO, nije sisao sa motora i krenuo ka prozoru sa pesnicom pa da ona odreaguje ovako. Znaci, udari je u materijalnu stvar, iako se to moze tumaciti i kao napad na zenu, on je nije ni pipnuo vec njen auto.
Trebala je da zapise tablice/slika, ostane tu i saceka pandure. Pravdu bi ostvarila verovatno nikad ali to nije poenta, ovako postoji dobra sansa da ce da robija jer je ispala jos veca budala od motorcikliste. Sjebala 3 auta, motor, i pokusala da povredi coveka.
Kasnije se ne vidi bas najbolje kako je motorciklista reagovao ali cenim da ni on zbog te reakcije (ako je tuko) nece mnogo bolje proci.
Trebala je da zapise tablice/slika, ostane tu i saceka pandure. Pravdu bi ostvarila verovatno nikad ali to nije poenta, ovako postoji dobra sansa da ce da robija jer je ispala jos veca budala od motorcikliste. Sjebala 3 auta, motor, i pokusala da povredi coveka.
Kasnije se ne vidi bas najbolje kako je motorciklista reagovao ali cenim da ni on zbog te reakcije (ako je tuko) nece mnogo bolje proci.
Fiesta!!
- Zelj@
- Poruka: 529
- Član foruma od: nedelja, 19. jun 2011. u 20:56h
Bez obzira što je on prvi izazvao to je za osudu svakako,ali sinjorita kuražna oće da ga pregazi zajedno sa motorom i još nakon toga ošteti 3 kola i shvatimo kao pokušaj ubistva to što ga je nosila na haubu, pa se srećom držao dobro da nije poletio izmedju dzipa i parkiranog auta.Eh što je nije izbatinao na mrtvo ime, nervozna tuka
-
- Ljubitelj životinja
Ja ne znam šta je sa vama. prvi čin agresije je učinio on i isključivo on (barem na ovome što vidimo na snimku pod uslovom da je kompletan tj da nije ona nešto uradila pre toga zbog čega su se zakačili).Može da se pravda strahom.Napao je muškarac.Po toj logici kojoj koristte i on nije trebao da kreće na nju i haubu kada ga je udarila kolima prvi put nego da sačeka a on je krenuo da je napadne dalje (doduše ne kapiram šta da sačeka,ali ok). Napisah jedan post pa sam ga obrisao da ne zvocam opet,ali kakva ste vi to ekipa kada bi da udarate žene?
- milan_gt
-
- Ljubitelj životinja
[youtube][/youtube]