Upali grijače zadnjeg stakla, pa ćeš vidjeti da će početi i retrovizori da griju. A to ti je tako jer, ako su retrovizori zamaglili i zadnje je staklo ili ako je zaledilo zadnje staklo, zaledili su i retrovizori...2 u 1 prekidač

Jer nema ventilacije na zadnjem staklu, pa da suši (odmagljuje) kao na prednjoj... S tim da kod mene imaju i grijaču i u šoferšajbi... Ako otključaš auto i ne otvoriš ni jedna vrata, nakon 45 sekundi ti se automatski sama zaključaju (jer auto prepozna da si otključao vrata a nisi otvorio tj. ušao u auto...i nakon 45 sekundi pretpostavlja da si zaboravio na to i da ne bi ostala vrata otključana automatski se zaključavaju vid budale )...a ima i postupak kako da ti se vrata automatski zaključaju čim auto pređe brzinu od 10-11 km/h... Sada sam vidio na slikama, da ti na zadnjim vratima imaju one zavjesice, što iz vrata izvučeš clap to mi se sviđa. Vidi ima li ti osvjetljenje ispod nogu... Zavisi od opreme da li to ima. Kod nekoga ima, ali nisu sijalice postavljene

idu one 5w5 kao u poziciju. Ako se sjetim još nečega, napisat ću...ima nekih sitnica koje ćeš vremenom da otkriješ...recimo ako su ti zatvorena vrata od vozača i suvozača, a ostala otvorena, možeš da zaključaš auto. Čim zatvoriš ostala (zadnja i gepek), blicnut će ti žmigavci kao da si tek tada zaključao....
Savjet za klimu:
Provjeri da li ti radi klima, ukoliko radi, pali je bar jednom u sedmici/ 2 sedmice..Da ne bi zapeklo elektromagnetno kvačilo, kao što je bio slučaj kod mene kada sam kupio auto. Klimu obavezno gasi bar minut prije gašenja auta, jer nakon gašenja klime ostane ventilator upaljen da izduva sve iz cijevi, sistema...