Imam ga vec skoro dva meseca i prezadovoljan sam. presao sam 2500 km, nikakav problem nisam imao.. U pitanju je motor 1.8 Zetec, 115 ks.
Ugradjen je plin, odradjen veliki servis, ostaje da mu se zamene svecice, kablovi, felne...i neke sitnice oko branika sto su ostecene na parkinzima...
Pri kupovini mi je najvise privuklo paznju to sto je drugaciji od svih drugih Focusa, konkretno mislim na enterijer, onda je presudilo njegovo generalno stanje i naravno cena...
Na satu pise da je presao 170000 km i mislim da je to realna kilometraza... niko to ne moze da tvrdi, ali takav utisak ostavlja.
Potrosnja plina se krece od 9-11 litara, sve zavisi kako i gde se vozi.. mislim da bi mogao na otvorenom manje da trosi da imam laksu nogu..

U voznji je bas utegnut, nista ne lupa, malo je tvrdji za moj ukus, do duse vozio sam Sierru pre njega, pa nisam ni ocekivao da ce da pliva po putu...
A sad, od opreme ima sve sto i skoro svaka Ghia ima, grejace sedista, elektro podesivo vozacevo sediste, grejace sofersajbne, automatsku klimu, kozni volan, naslon za ruku, sva 4 podizaca...