Danas sam ga registrovao... jedva da sam ga isprobao, pa evo i prvih fotki... ovaj put vecernjih, jer nisam stigao ranije da ga slikam... bice i lepsih kada ga budem danju slikao, ali za pocetak to je to...
Inace auto povlaci jezivo brutalno... u pravom smislu reci...

Jednom recju, prezadovoljan sam sa autom... izgleda mi lepse nego na fotkama dok je bio na sajtu... ovaj sto ga je vozio pre mene ga je bas voleo... nije se pusilo unutra i izgleda da je bio neki sitan covek, jer bukvalno nema razlike izmedju vozacevog i suvozacevog sedista...
Jedina mana (ako se moze reci da je mana), je to sto sam ga dobio sa ovim 16-icama felnama i 16" gumama i sto mu je do pola oljusten Fordov znak na zadnjoj haubi...
Prodavac je skinuo originalne koje idu na Mondeo u ovom paketu opreme i stavio mi ove koje su njemu bile drugi paket... jbg, sta da se radi, to je to, pa cu polako kupiti ovde sebi kakve budem hteo...
Sto se tice Fordovog znaka, ili su ga deca oljustila ili je neki dosije X ???, posto je sve drugo bez ikakkvog reza ili ulubjlenja...
Inace kupio sam ga od Fordovog dilera, Kolbermoor kod Minhena, "AUTO EDER"... imaju oko stotinak fordova na placu i svi su u izuzetnom stanju... sve su vozila koja su bila na lizing ugovoru, pa biras koji je najbolje ocuvan itd... Hoce da se cenjkaju i spuste cenu, samo polako, da vide da si ozbiljan kupac... pregovori oko cene (oni na prvu loptu mogu odmah i preko telefona), a kad se stigne na plac, onda se pregovara josa malo , kad vidis i probas auto... znaci hoce da spuste...
Ja sam sa ovim autom dobio sve moguce sto postoji od dokumentacije... dakle to sto sam ja trazio, verovatno im retko ko trazi i covek je sve dao i pripremio bez reci. Pored redovnih papira, (originalni brief, racuni i servisna knjizica itd.), ja sam dobioi i svu dokumentaciju o prethodnom, odnosno prvom vlasniku. Njegov ugovor o lizingu, iznose rata koje je placao, adresa, prvog vlasnika... bukvalno sve. Zatim trazio sam i dobio da mi izvuku iz racunara sve radove koji su radjeni na autu, od prvog do poslednjeg dana eksploatacije... dobio sam i to sve lepo odstampano, tako da sad znam koje su sve testove i provere radili i sta su kad na kojoj kilometrazi menjali, od redovnih stvari (ulja, motorna, kociona, plocice itd...).
Eto ne znam sta jos da vam kazem... kada ga budem malo vise vozio bice jos iskustava, ali ovo za pocetak je iskreno receno, fenomenalno...

E sad jos samo neko da mi pomogne, kako se kace fotke, pa cete ga i videti...
E evo ga ...