Hvala na cestitkama!
@Nesa, u pravu si. Kad sam odveo devojku u salon, odusevila se.

Obicno smo imali razlicite ukuse, kad su kola u pitanju (gledali smo one koje srecemo po autoputu ili kad idemo negde na put), ali za Fiestu smo se slozili da je najlepsa u klasi.
@dule0911, moguce da je 1.6D dobar motor, ali ne mogu da kazem da me nije nervirao, da mi je doslo da ga odvezem na otpad.

Doduse, vukao me je svugde, ne mogu to da mu zaboravim. Cale je spominjao prodaju, hteo je da ga proda, pa da kupi neki pikap, posto mu, s vremena na vreme, treba da preveze nesto kabasto, medjutim, ubedio sam ga da ga ne prodajemo. U porodici je od 1990, a za njega ne bi dobili mozda ni 700-800 evra, tako da mu "dugujemo" to da ga ostavimo do kraja zivota kod nas.
A sad imam par pitanja.
- Kako sam auto dobio, bukvalno, bez icega, osim rezervnog tocka i dizalice?!, moram da nabavljam opremu. Nema cak ni trokuta(?!)

Ocekivao sam da cu od Granda dobiti barem nesto od opreme (prvu pomoc, na primer). Vidjao sam na polovniautomobili.com, u automobilima koji su kupljeni kod njih da imaju torbice sa natpisom

, pa sam mislio da cu i ja dobiti nesto slicno. Medjutim, od poklona su mi dali jedan privezak i futrolicu za vozacku, saobracajnu, lk... Kako imam staru vozacku, i to mi nece mnogo znaciti.
Nasao sam da je od opreme potrebno sledece:
- komplet prve pomoci
- reflektujuci prsluk
- sajla
- lanci (za zimu)
- rezervne sijalice
- trokut.
Da li je to sve i da li je sve neophodno?
Koje sijalice idu za Fiestu, i gde mogu da ih nadjem? U uputstvu pise koje sijalice idu za koje svetlo, ali ne mogu tako da odem u prodavnicu i trazim. Ako neko ima link, bio bih mu zahvalan.
Na kraju, da pohvalim Dragana iz niskog Granda. Covek je veoma ljubazan i prijatan, i trudi se da svakom kupcu maksimalno pomogne. Svaka mu cast.