mustang,taunus.
-
- Poruka: 17
- Član foruma od: nedelja, 22. jul 2012. u 14:35h
mustang,taunus.
vlasnik sam Forda-Mustanga ovde u Melburnu i Taunusa u Srbiji...
- Daniel
- Poruka: 6092
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Re: mustang,taunus.
zamolio bih te da postavis slike kola
i malo vise informacija...
procitaj pravila predstavljanja kola >>> http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... p?f=6&t=47
u suprotnom tema ce se obrisati
hvala.

procitaj pravila predstavljanja kola >>> http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... p?f=6&t=47
u suprotnom tema ce se obrisati
hvala.

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
-
pokusavam na sva tri linka da uploadujem slike ali ne mogu, ne znam zasto?ubih se 2 sata pokusavajuci...
- Daniel
- Poruka: 6092
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
mozda ti ovo pomogne 
drugi post sto je dule napisao, imas par nacina postavljanja http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... p?f=4&t=33

drugi post sto je dule napisao, imas par nacina postavljanja http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... p?f=4&t=33
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
-
uradim sve kao sto treba na ''postimage'-u i kada se vratim na forum da ubacim sliku pritisnem deni -click na misu i ne pojavljuje se 'paste'?izvini ako te smaram sa ovime ali stvarno zelim da stavim slike..vec je ovde 2 sati ujutru a jos nista nisam uradio...

- m_peki
- Poruka: 561
- Član foruma od: nedelja, 6. sep. 2009. u 15:01h
Obelezi link za forum pa ctrl+c pa levi mis na polje za tekst ctrl+v. Mozda banalizujem ali probaj tako.
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14647
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Daj malo vise info o Mustang. Koje godiste, koji model?
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
-
ne znam zasto ne moze...JER kada odem na postimage i uploadujem sliku odem na copy i kada se vratim na forum nema paste na desnom clicku...gde tacno treba da udjem na forum da mogu da kopiram?
Mustang je 1971 godiste convertabilan-kabrio v8.
a Taunusa sam skoro uzeo za restauraciju...jedan je od retkih sa 5-oro vrata..
Mustang je 1971 godiste convertabilan-kabrio v8.
a Taunusa sam skoro uzeo za restauraciju...jedan je od retkih sa 5-oro vrata..
- m_peki
- Poruka: 561
- Član foruma od: nedelja, 6. sep. 2009. u 15:01h
Kad postujes vise postova za redom idi na '' uredi'' .
Sto se tice Postimage-a, ja sad probao i meni radi ok.
1 uploaduj sliku
2 klikni na Thunbnail for forums 1 ili Hotlink for forums 1
3 vratis se na forum, kliknes u polje gde kucas odgovor tj. postujes i desni klik '' paste '' ili opalis ctrl+v
Ja sad probao sve varijante i radi.
Sto se tice Postimage-a, ja sad probao i meni radi ok.
1 uploaduj sliku
2 klikni na Thunbnail for forums 1 ili Hotlink for forums 1
3 vratis se na forum, kliknes u polje gde kucas odgovor tj. postujes i desni klik '' paste '' ili opalis ctrl+v
Ja sad probao sve varijante i radi.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9947
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
http://postimage.org/ kad ti se otvori ides na browse,nadjes lsiku na kompu koju hoces da postavis i kliknes na upload it.Kad je uploaduje,izbacice ti malu sliku ispod koje ce biti linkovi.Idi na Thumbnail for Forums (1) i onda klikni na copy to clipboard.Vrati se na forum i klikni desni klik na misu pa ondak paste
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
-
- Talladega_500
- Yankee
Pa to nije '71 Mustang, to je '64-'66 model. 

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Vlado, nemoj da praviš dvostruke i trostruke poruke... Ako si već poslao neku poruku i hoćeš da nešto dodaš ili promeniš u njoj, koristi opciju "Uredi"
Spojio sam ti poruke, ali znaj za ubuduće.
A ovaj Taunus sa slika je klasična i prilično uobičajena varijanta sa 4 vrata, bar koliko ja vidim...
Spojio sam ti poruke, ali znaj za ubuduće.

A ovaj Taunus sa slika je klasična i prilično uobičajena varijanta sa 4 vrata, bar koliko ja vidim...

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Eee, al' crna hauba, to nema da svugde ima 

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- goja
- Poruka: 1186
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h
cak stavise,jedna od najcescih varijanti taunusa kod nas...zanimljivo je da si sve pobrkao,drug,godiste,sto ce reci i model mustanga a i taunusa a zanimas se za restauraciju,jos jedna od zanimljivijih kombinacija sto sve to radis ''prko zice''...ali ajd,nama je drago da si nam ''drug'' i meni se svidjaju obe tvoje mahine i dobro nam dosao iz daleka svijeta...
- Talladega_500
- Yankee
Sto se tice restoracije, mozda ce ti ovo biti zanimljivo, prica o nasem coveku iz Kanade koji je restorirao Ficu u Srbiji (i zatim uvezao u Kanadu) i kroz koje je sve probleme prolazio.
http://www.oldtajmeri.rs/phpbb3/viewtop ... =91&t=1995
http://www.oldtajmeri.rs/phpbb3/viewtop ... =91&t=1995
Poslednja izmena: Talladega_500, na dan ponedeljak, 23. jul 2012. u 14:01h. Ukupno izmenjeno 1 put.
-
Gledaj, stvarno napisah '71 za Mustanga (Ne znam kako, moguce da sam izmesao nesto u vezi sa Taunusom ili to sto sam 2 sata pokusavao da ubacim slike).Mustang je 1964 god.Izvinjavam se zbog greske(Ispade da ne znam koje mi je auto godiste:)).
Taunus je 1975 Limuzina 1600.A za Mustanga napravih gresku on je 1964 god kabriolet.Moguce da sam sve pobrkao jer je kod mene bilo 3 sati ujutru a ja onako pospan i pomalo nervozan pokusavao dva sata da uploadujem slike.Zanimljivo je da imam potpunom istu maketu diecast-automobila kao Taunus-crvenu sa crnom haubom.Inace imam solidnu kolekciju maketa automobila...
MOD EDIT: Ne piši duple poruke.
Taunus je 1975 Limuzina 1600.A za Mustanga napravih gresku on je 1964 god kabriolet.Moguce da sam sve pobrkao jer je kod mene bilo 3 sati ujutru a ja onako pospan i pomalo nervozan pokusavao dva sata da uploadujem slike.Zanimljivo je da imam potpunom istu maketu diecast-automobila kao Taunus-crvenu sa crnom haubom.Inace imam solidnu kolekciju maketa automobila...
MOD EDIT: Ne piši duple poruke.
- Talladega_500
- Yankee
Opet ja ... ali jesi li siguran da je Mustang '64 godiste, a ne '65 i '66?
Jer par stvari me buni ... Pre svega, ima 4 fara napred, sto znaci da je GT model, ali on nije bio dostupan pre '65. Takodje pozicija logo pored prednjih tockova, bila je drugacija '64 i '65.
Doduse, ako je auto restoriran, moguce je da je sve to kasnije dodato.
Ali ako stvarno imas 1964 1/2 Mustang convertible, to je nevidjeno redak auto u samoj Americi (gde je vecina Mustanga i zavrsila), a da ne govorim u ostatku sveta.
Jer par stvari me buni ... Pre svega, ima 4 fara napred, sto znaci da je GT model, ali on nije bio dostupan pre '65. Takodje pozicija logo pored prednjih tockova, bila je drugacija '64 i '65.
Doduse, ako je auto restoriran, moguce je da je sve to kasnije dodato.
Ali ako stvarno imas 1964 1/2 Mustang convertible, to je nevidjeno redak auto u samoj Americi (gde je vecina Mustanga i zavrsila), a da ne govorim u ostatku sveta.
- knez
- Poruka: 234
- Član foruma od: subota, 4. apr. 2009. u 19:03h
Ima taunusa a slikao se u mustangu 

The 105-hp version of the 1.8L develops maximum power at 5,500 rpm and 113 ft.-lbs. (153 Nm) of peak torque at 4,000 rpm. It exceeds 90% of that torque peak from 1,800 rpm to 5,300 rpm and sustains 85% of peak torque from 1,150 rpm to 5,700 rpm.
-
Taunus mi je u Srbiji, a Mustang mi je ovde!!!A Taunusa jos uvek nisam video uzivo jer su ga moji kupili na moju inicijativu da ga restauriraju i kada dodjem u goste u Srbiju da imam nesto po mom ukusu... 
@Talladega_500
Auto je restauriran (bio je u losem stanju pre restauracije) i dodate su mu neke stvarcice... (vidi se da se razumes u Mustange i retko ko bi to primetio).Mislio sam nesto slicno i sa Taunusom da uradim,da napravim neku replicu Mustanga...
@BojanM
Jos uvek se uklapam u sajt tako da nemoj da mi zameris jer ne radim to namerno..Hvala ti na pomoci...
MOD EDIT> A da probaš ovako, ako ti je lakše?

@Talladega_500
Auto je restauriran (bio je u losem stanju pre restauracije) i dodate su mu neke stvarcice... (vidi se da se razumes u Mustange i retko ko bi to primetio).Mislio sam nesto slicno i sa Taunusom da uradim,da napravim neku replicu Mustanga...
@BojanM
Jos uvek se uklapam u sajt tako da nemoj da mi zameris jer ne radim to namerno..Hvala ti na pomoci...
MOD EDIT> A da probaš ovako, ako ti je lakše?
- Talladega_500
- Yankee
Veliki sam ljubitelj Mustanga (i generalno klasicnih Americkih Fordova) i znam poprilicno mnogo o njima. U zadnjih 12 godina imao sam minimalno jednog Mustanga, a jedno vreme i dva (doduse oba moderna).
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
S obzirom da već imaš pravog Mustanga, nema smisla ni potrebe da praviš neku bezveznu repliku ili kopiju Mustanga od Taunusa. Od Taunusa napravi Taunusa i to će biti najbolje.vlada-melbourne piše:Mislio sam nesto slicno i sa Taunusom da uradim,da napravim neku replicu Mustanga...
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
- Poruka: 7
- Član foruma od: nedelja, 22. jul 2012. u 22:48h
slazem se sa 911s [SK]
mislim da je taunus zasluzio bolju buducnost...
ipak je to taunus...i treba da ostane taunus

-------- prodaja alu felgi --------------
- Steva
- Poruka: 116
- Član foruma od: nedelja, 28. jun 2009. u 00:44h
-
ulozicu dosta para da sredim Taunusa (limarija,farbanje,enterijer-kozna sedista...).Probacu da sve bude originalno u njemu.Jedinu gresku koju sam napravio u Mustangu je sto sam izbacio originalni radio iz njega i stavio novi.A sada se ubih trazeci da nadjem isti..Jel ima neko da prodaje stari radio(bez kasete) za Taunusa?
Bas sam na netu pre nego da uzmem Taunusa gledao oldtajmere za restauraciju i jedini auto koji mi je privukao paznju bio je bas ovaj(drugi su bili standardni oldtajmeri).Mogao sam da kupim koji god sam hteo (daleko su vece plate ovde) ali sam zeleo bas nesto za restauraciju da vratim u zivot...I odlucim se za ovaj Taunus.Mislim da nisam pogresio i da ce biti totalno druga prica kada se sredi..Ipak cu kao sto kazes da Taunus ostane Taunus..ljuboje piše:slazem se sa 911s [SK]