Moderator: ace1

Taunus 17m je napisao:Voleo bih da probam i TDCi pa da rezimiram i u potpunosti se ogadim o dizele.

Loyale je napisao: kad ga poguras upali na pola tocka.
rile je napisao:Ma kakav rele, to mozda tvoj eskort. .
Dusan64 je napisao:Passata su ukrali za nepunih 10min. Nisam siguran kako rade,ali valjda je princip skinu frekvenciju za zakljucavanje auta,kada ti kliknes daljinac on to uvati i posle ti lako udje u auto. A za kod im je valjda jos lakse da ga nadju.. U sustini kulturno udju u auto,kulturno ga upale i odvezu se...
Dusan64 je napisao:Passata su ukrali za nepunih 10min. Nisam siguran kako rade,ali valjda je princip skinu frekvenciju za zakljucavanje auta,kada ti kliknes daljinac on to uvati i posle ti lako udje u auto. A za kod im je valjda jos lakse da ga nadju.. U sustini kulturno udju u auto,kulturno ga upale i odvezu se...
tako ga niko nece videti

cedo86 je napisao:Dusan64 je napisao:Passata su ukrali za nepunih 10min. Nisam siguran kako rade,ali valjda je princip skinu frekvenciju za zakljucavanje auta,kada ti kliknes daljinac on to uvati i posle ti lako udje u auto. A za kod im je valjda jos lakse da ga nadju.. U sustini kulturno udju u auto,kulturno ga upale i odvezu se...
To jeste,ukradu ih lako kad se namere,tu nema pomoci..mada opet mislim da nije na odmet svaka vrsta zastite,bar im treba vise vremena a vreme im je najveci neprijatelj..ja koristim i mehanicku zastitu,mislim da im je to,pored svega,ipak najveca prepreka..

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju