Moderator: ace1
BokiRS je napisao:Vidi druze mrzi me da citam sve i da komentarisem ali ne mogu da progutam neke stvari.
Uporedjujes Lancera evolution i Focusa RS sa Mustangom.
Pa Mustang ih ne bi video na stazi.
I ne znam sta spominjes te obrtne momente kad Focus RS ima "samo" 440 nm
A evo ja ti javno upucujem poziv ako se ikada pojavis sa tim Mustangom ovde da se vidimo ti i ja na nekoj stazi,a ja cu da ti pokazem da moj auto od priblizno 170 zdravih konjica pravi bolje vreme od tog tvog kamiona.

Dusan64 je napisao:Meni samo bode oci ona recenica "Zasto bi imali bolje,pa zato sto im se moze",tako nesto... Moze vam se da imate automobile od po 4l zapremine,zato sto je gorivo smesno jeftino kod vas,ali doci ce vreme kada ce biti "jeftino" kao kod nas,pa cu vas onda videti...

BokiRS je napisao:A inace automobili se uvek porede u Fabrickim varijantama

Talladega_500 je napisao:Doktore, a sto ti vozis Sierru Coswortha kad mozes voziti obicnu Sierru (ili Ka, Fiestu, Focusa ...)?

BokiRS je napisao:Da samo sto je Focusa RS-a pravio Ford,a ne Cosworth

Talladega_500 je napisao:Dusan64 je napisao:Meni samo bode oci ona recenica "Zasto bi imali bolje,pa zato sto im se moze",tako nesto... Moze vam se da imate automobile od po 4l zapremine,zato sto je gorivo smesno jeftino kod vas,ali doci ce vreme kada ce biti "jeftino" kao kod nas,pa cu vas onda videti...
Sta bi bilo kad bi bilo (ili u ovom slucaju, sta ce biti kad bude).
Kao sto sam ranije spomenuo, zasto ti ides u Grcku na letovanje kad mozes na Adu? Zasto zivis u kuci na tri sprata kad mozes u jednosobnom stanu? Zasto nosis patike od 100 evra kad mozes od 20?
Ovo "ti" se ne odnosi na tebe licno vec na ljude generalno.

Talladega_500 je napisao:Uz pomoc Mazde i Volva.

Talladega_500 je napisao:Nazalost, tako je, ali ja nista ne mogu da uradim povodom toga. Ja i da prodam V8 auto i da kupim Yaris sutra to i dalje nece promeniti situaciju da je cena goriva za duplo jeftinija u Americi nego u Evropi. Uvek je tako bilo.
Amerikancima podigni cene goriva (kao sto su prosle godine uradili) i u roku od godinu dana svi ce voziti Prius.
Dusan64 je napisao:Pa to ce vreme i doci,tako da bolje pocni da se navikavas na "naseg" Forda. Inace se slazem sa Dragomirom...

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost